CORONA DE CARXOFES ANB CRANC

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CORONA DE CARXOFES ANB CRANC

  • PAS 1

    Pelar les carxofes traient-ne la tija i les fulles de fora fins que quedi el cor. Posar-les en un bol amb aigua i fregar-les amb llimona. Condimentar-les amb Avecrem Verdures i coure-les al vapor en una cistella o reixeta fins que estiguin tendres (uns 20 minuts amb l'olla tapada).

  • PAS 2

    Coure els ous deu minuts i pelar-los. Picar per separat el rovell i la clara, molt fins. Barrejar la clara amb la maionesa i el iogurt. Picar el cranc ben escorregut i afegir-lo a la barreja anterior. Pelar i tallar a dauets petits la ceba tendra i el tomàquet sense llavors i afegir-ho a la maionesa. Finalment, condimentar amb mostassa, suc de llimona, sal i pebre, comprovant el punt de sal. Reservar a la nevera.

  • PAS 3

    Rentar les fulles d'escarola i escórrer-les bé. Separar les fulles i guardar-les en fred fins el moment de fer-els servir. PIcar el julivert ben fi i barrejar-lo amb el rovell. Farcir les carxofes amb el cranc donant-hi una forma abombada amb la part de darrera d'una cullereta petita per a allisar els vores. Per sobre posar-hi els rovells i col.locar-les en cercles en una safta. Omplir el centre de la safata amb fulles d'escarola.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online