CORONA DE CARXOFES ANB CRANC

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CORONA DE CARXOFES ANB CRANC

  • PAS 1

    Pelar les carxofes traient-ne la tija i les fulles de fora fins que quedi el cor. Posar-les en un bol amb aigua i fregar-les amb llimona. Condimentar-les amb Avecrem Verdures i coure-les al vapor en una cistella o reixeta fins que estiguin tendres (uns 20 minuts amb l'olla tapada).

  • PAS 2

    Coure els ous deu minuts i pelar-los. Picar per separat el rovell i la clara, molt fins. Barrejar la clara amb la maionesa i el iogurt. Picar el cranc ben escorregut i afegir-lo a la barreja anterior. Pelar i tallar a dauets petits la ceba tendra i el tomàquet sense llavors i afegir-ho a la maionesa. Finalment, condimentar amb mostassa, suc de llimona, sal i pebre, comprovant el punt de sal. Reservar a la nevera.

  • PAS 3

    Rentar les fulles d'escarola i escórrer-les bé. Separar les fulles i guardar-les en fred fins el moment de fer-els servir. PIcar el julivert ben fi i barrejar-lo amb el rovell. Farcir les carxofes amb el cranc donant-hi una forma abombada amb la part de darrera d'una cullereta petita per a allisar els vores. Per sobre posar-hi els rovells i col.locar-les en cercles en una safta. Omplir el centre de la safata amb fulles d'escarola.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online