Carxofes guisades amb cloïsses

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Carxofes guisades amb cloïsses

  • PAS 1

    Retirar les fulles exteriors de les carxofes i tallar les puntes de les fulles restants. Rentar-les i tallar-les a quarts. Mentrestant, anar mullant-les amb suc de llimona perquè no s'oxidin. Posar-les a coure amb aigua, sal, suc de llimona i dos cullerades de farina, fins que estiguin cuites.

  • PAS 2

    En una cassola posar oli d'oli a foc mig i posar la resta de la farina, daurant-la amb compte de no cremar-la. Mullar amb el caldo de cocció de les carxofes (unes 8 cullerades) i afegir les cloïsses. Quan aquestes comencin a obrir-se, afegir les carxofes i unes cullerades d'Esencias Gallina Blanca de Ajo y Perejil disolta en una mica d'oli calent. Quan tot hagi agafat temperatura, servir en plats calents.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online