CORONA DE COL LLOMBARDA A L'ANÍS

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CORONA DE COL LLOMBARDA A L'ANÍS

  • PAS 1

    Rentar la col llombarda i tallar-la en juliana fina. Coure-la en una olla amb oli abundant, aigua i dues pastilles d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal, durant 30 minuts; escórrer-la.

  • PAS 2

    Pelar la ceba i tallar-la a daus molt fins. En una cassola amb oli ofegar-la a foc suau. Pelar la poma i tallar-la en quatre trossos. Eliminar-ne les llavors i laminar-la a sobre de la ceba, deixant-la coure durant 10 minuts a foc lent i tapada fins que e'stovi. Afegir-hi la col llombarda i rectificar el punt de sal. Tapar i ofegar un altre cop 10 minuts. Retirar del foc i deixar estovar.

  • PAS 3

    Preparar la crema: en un pot antiadherent escalfar la mantega i afegir-hi la maizena. Torrar lleugerament i anar-hi afegint a poc a poc i sense deixar de remenar la llet tèbia perquè no s'hi formin grumolls. Salpebrar i abocar-hi unes gotes d'anís. Deixar coure lentament remenant de tant en tant. Encendre el gratinador i untar amb mantega un motllo de corona. Omplir-lo amb la col llombarda, aprentant-la amb la part de darrera d'una cullera i treure-la del motllo a sobre d'una safata de forn. Cobrir-la amb la beixamel i escampar-hi per sobre el parmesà i grans d'anís (optatiu). Coure al forn uns minuts, fins que es gratini el formatge.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online