Ingredients
Com fer CORONA DE COL LOMBARDA I CASTANYES
-
PAS 1
Retirar la tija de la col i tallar-la a rodanxes. Posar-la en una olla coberta d'aigua amb 2 pastilles d'Avecrem Caldo de Verdures -30% d sal i uns grans de pebre. Coure-la durant 30 minuts i escórrer.
-
PAS 2
En un pot a foc suau coure les castanyes tallades a trossos amb la llet. Afegir-hi el sucre, un pessic de sal i mantega (reservar dues o tres castanyes sencers). Remenar de tant en tant fins que la crema estigui lleugerament espessa (almenys 40 minuts). Passar per una batedora i pel colador xinès. Comprovar el punt de sal i afegir-hi la canyella i una mica de pebre mòlt. Mantenir atemperada.
-
PAS 3
Pelar i picar les escalunyes fines i ofegar-les en una paella amb mantega. Afegir-hi la col i regar amb el vi. Deixar a foc suau durant 15 minuts fons que es consumeixi el líquid. Col.locar la col encara calenta en un motllo de corona una mica untat amb mantega o oli. Escalfar al forn abans de servir-la. Desemmotllar en una safata i cobrir-la amb la salsa de castanyes. Decorar amb alguna castanya sencera i dos tronquets de canyella.