CORS DE MERENGA

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CORS DE MERENGA

  • PAS 1

    Per a preparar la merenga: batre en un bol mitjà ls clares amb el minipimer. Quan comencin a pujar afegir-hi, a poc a poc, la meita del sucre fins que la merenga agafi consistència i es torni blanca i fina. Afegir la resta de sucre gairebé tot de cop i continuar batent fins que estigui ben ferma (quan aixquem el minipimer es formen puntes que es mantenen fixes).

  • PAS 2

    Per a fer els cors amb la massa i coure'ls al forn: omplir amb la merenga una màniga pastissera amb bros estriat (treure'n bé l'aire tancant el final). A sobre de paper encerat dibuixar el contorn dels cors seguint la forma d'un tallapastes. Formar una base de merenga dins la silueta i fer una vora tot al voltant per a poder-lo farcir. Els cors han d'estar separats almenys 2 o 3 centímetrs un de l'altre.

  • PAS 3

    Coure al forn a 90 - 100 °C (forn suau) durant 2 o 3 hores; Quan estiguin ben secs (però blancs, no han d'agafar color) apagar el forn i obrir la porta d'aquest deixant refredar les merengues dins el forn (així perden tota la humitat). Finalment, desenganxar-los amb compte i guardar-los en una llauna.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online