CREMA DE BLAT DE MORO GRATINADA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CREMA DE BLAT DE MORO GRATINADA

  • PAS 1

    Pelar i picar la ceba. Posar-la en una cassola fonda amb la mantega a foc molt suau fins deixar-la transparent. Afegir-hi el blat de moro en gra i saltar-lo un minuts, afegint-hi un pessic de sal.

  • PAS 2

    Deixatar la maizena en una tassa de Caldo de Verdures Gallina Blanca i abocar-la a la sopa, cobrint-la amb el caldo sobrant. Deixar bullir a foc mig i destapat uns 20 minuts, afegint-hi la llet en els darrers 5 minuts.

  • PAS 3

    Provar el punt de sal i condimentar amb la nou moscada. Repartir en quatre bols de fang o ceràmica resistents al forn i escampar-hi per sobre el formatge ratllat. Gratinar fins daurar la superfície just abans de servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online