CREMA DE CARBASSA (FLAM)

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CREMA DE CARBASSA (FLAM)

  • PAS 1

    Escalfar el forn a 160ºC i prepara una plata refractaria amb aigua calenta. Fer un caramel amb l'aigua i el sucre abocar en quatre flameres individuals. Reservar.

  • PAS 2

    Barrejar en un bol el sucre morè, la mel i els ous i batre fins barrejar-los del tot. Reduir a puré la carbassa bullida i barrejar-la amb la llet, la canyella, la nou moscada i la llet evaporada. Unir aquesta barreja amb la de sucre i mel i incorporar-ho del tot.

  • PAS 3

    Repartir la barreja a les flameres, posar-les al bany maria i fornejar-les una hora aproximadament o fins que cuallin. Deixar refredar completament. .

  • PAS 4

    Treure del motllo i servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online