CREMA DE CARBASSA I CORIANDRE

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CREMA DE CARBASSA I CORIANDRE

  • PAS 1

    Tallar la carbassa a rodanxes i pelar-la amb compte. Retirar els fils i les llavors i tallar-la a trossos irregulars. Rentar i escórrer. Rentar i pelar la part blanca dels porros i picar-los en juliana. Pelar les patates i tallar-les a trossos. Posar el porro en una olla i saltar-lo dos minuts amb la mantega sense que agafi color.

  • PAS 2

    Afegir-hi la carbassa i les patates i remenar amb una cullera de fusta. Salar i deixar-ho 10 minuts a foc suau perquè es barregin bé els sabors (tapar l'olla). Afegir-hi la llet i el Caldo de Verdures Gallina Blanca fins que cobreixi les verdures, un litre aproximadament. Tapar i deixar a foc mig durant 45 minuts (o fins que les patates estiguin desfetes). Retirar del foc i destapar fins que es refredi del tot.

  • PAS 3

    Passar la sopa per la batedora elèctrica fins reduir-la a un puré molt fi i rectificar el punt de sal i pebre. Fregir unes fulles de coriandre en oli calent i deixar-les escórrer a sobre de paper absorvent. Muntar la nata molt freda amb les varilles i barrejar-la amb compte amb la crema de carbassa perquè quedi una mica més esponjosa. Servir en plats individuals i escampar-hi per sobre sl cilantre fregit. Servir molt freda.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online