CREMA DE CARXOFES AL PERFUM DE BOLETS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    271,62kcal

  • Hidrats

    13,06g

  • Proteïnes

    14,04g

  • Greixos

    72,89g

Com fer CREMA DE CARXOFES AL PERFUM DE BOLETS

  • PAS 1

    Fondre la mantega i ofegar-hi durant 10 minuts els bolets nets i tallats a trossos. Afegir-hi les carxofes tallades a trossets. Barrejar-ho tot amb compte i condimentar-ho amb una mica de pebre. Ofegar-ho uns minuts.

  • PAS 2

    Afegir-hi la salsa Mi Salsa Bechamel (preparada seguint les instruccions del sobre). Afegir-hi el Caldo de Pollo Gallina Blanca, remenar i deixar coure 20 minuts. Retirar del foc.

  • PAS 3

    Triturar i afegir-hi les herbes aromàtiques. Rectificar de de sal afegint-hi un pessic d'Avecrem Caldo de Pollo Granulado. Abocar-hi la nata reservant-ne unes cullerades.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online