Ingredients
Com fer CREMA DE CARXOFES
-
PAS 1
Treure les fulles exteriors de les carxofes, pelar la vase i tallar a quarts, reservant-ne almenys una per a tallar a l¡amines fines per a decorar al final. Ci¡obrir aquesta darrera amb aigua i llimona perquè no s'ennegreixi.
-
PAS 2
Triturar el porro a trossos uns segons, a velocitat 4. Afegir les carxofes a quarts, les patates pelades i a trossos, el Caldo de Verdures Gallina Blanca, el julivert, una mica de sal, pebre blanc i les llavors d'anís verd. Coure-ho tot uns 35 minuts a 100ºC, velocitat 1.
-
PAS 3
Afegir el formatge i la llet desnatada. Batre 2 minuts a velocitat 7-8, subjectant bé la tapa amb un drap per a no cremar-se.
-
PAS 4
Saltejar les làmines de carxofa reservades i escorregudes en una mica d'oli o margarina i decorar la crema.