CREMA DE CARXOFES

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CREMA DE CARXOFES

  • PAS 1

    Treure les fulles exteriors de les carxofes, pelar la vase i tallar a quarts, reservant-ne almenys una per a tallar a l¡amines fines per a decorar al final. Ci¡obrir aquesta darrera amb aigua i llimona perquè no s'ennegreixi.

  • PAS 2

    Triturar el porro a trossos uns segons, a velocitat 4. Afegir les carxofes a quarts, les patates pelades i a trossos, el Caldo de Verdures Gallina Blanca, el julivert, una mica de sal, pebre blanc i les llavors d'anís verd. Coure-ho tot uns 35 minuts a 100ºC, velocitat 1.

  • PAS 3

    Afegir el formatge i la llet desnatada. Batre 2 minuts a velocitat 7-8, subjectant bé la tapa amb un drap per a no cremar-se.

  • PAS 4

    Saltejar les làmines de carxofa reservades i escorregudes en una mica d'oli o margarina i decorar la crema.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online