CREMA DE CRANC

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CREMA DE CRANC

  • PAS 1

    Preparar el caldo curt picant les verdures a trossos grans que posarem a coure amb aigua freda. Quan comenci a bullir afegir-hi l'arròs i deixar reduir lentament durant 30 minuts (fins que es desfaci l'arròs).

  • PAS 2

    Mentres, rentar els crancs amb aigua i eliminar l'intestí amargant que tenen al llarg del cos trencant suaument l'aleta mitja de la cua i estirant-la. Fer aquesta operació a sobre d'un plat, ja que els crancs quan es mutilen es buiden. Tallar a trossets les pastanagues i les escalunyes i daurar-les suaument en una cassola amb 75 gr de mantega. Afegir-hi el bouquet d'herbes i ofegar tapat uns 10 minuts. Afegir-hi els crancs nets i el seu suc, remenant suaument perquè no es cremin i afegir-hi el conyac cremat (abocar-lo en un pot i encendre'l) i el vi blanc. Abocar-hi el pebre i condimentar amb Avecrem Peix esmicolat. Deixar coure 10 o 12 minuts a foc suau. Quan estiguin cuits els crancs reservar-ne 8 per a picar i fer-los servir com a decoració o guarnició.

  • PAS 3

    Afegir el caldo curt a la barreja anterior i quan arrenqui el bull coure 10 minuts més. Triturar la barreja amb l'ajuda d'uns batedora. Posar-hi també les closques i els caps, però no les herbes, i passar-ho tot per un colador xinès fins obtenir una crema de consistència fina. Posar la crema en una cassola de fons gruixut, afegir-hi la mantega a trossets i els dos rovells deixetats en la nata. Escalfar-ho una mica, rectificar-ho de sal i servir en tasses individuals aamb les cuetes de cranc picades com a guarnició i crostons de pa fregit amb pebre apart.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online