Crema de Gambas

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer Crema de Gambas

  • PAS 1

    Pelar les gambes i reservar les pells i els caps.

  • PAS 2

    Escalfar una mica de mantega en una cassola i saltar-hi les pells i els caps de les gambes. Afegir-hi la farina i deixar-la torrar una mica. Condimentar amb un pessic de pebre dolç i regar-ho amb el Caldo de Pescado Gallina Blanca. Bullir a foc lent uns 10 minuts i passar-ho tot per un colador.

  • PAS 3

    Tornar a posar el caldo al foc i afegir-hi les cues de les gambes pelades i el xerès. Salpebrar-ho i retirar-ho del foc. Servir la crema decorada amb la nata líquida i empolsada amb una punteta de pebre dolç.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online