CREMA DE POLLASTRE I IOGURT

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer CREMA DE POLLASTRE I IOGURT

  • PAS 1

    Escalfar mig cubilet d'aigua amb la farina de blat de moro 2 minuts a 90ºC, velocitat 2.

  • PAS 2

    Afegir-hi el iogurt i barrejar bé 15 segons, a velocitat 4. A continuació, cuinar 10 minuts a 100ºC, velocitat 2.

  • PAS 3

    Afegir-hi el Caldo de Pollastre Gallina Blanca i els rovells d'ou. Programar uns altres 10 minuts a 90ºC, velocitat 2.

  • PAS 4

    Afegir-hi les ametlles mòltes i barrejar 1 minut, a velocitat 4. Servir calenta o freda, amb menta fresca picada saltada en una cullerada de mantega.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online