Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
Com fer CREMA DE PORROS A LA TARONJA
-
PAS 1
Rentar els porros, eliminant les fulles dures. Tallar-los a trossos i coure'ls a foc lent amb la mantega fosa. Afegir-hi sal i sucre. Passats 10 minuts, afegir-hi les patates tallades a rodanxes, el suc i el licor de taronja i remenar amb una cullera de fusta.
-
PAS 2
Afegir-hi el Caldo de Verdures Gallina Blanca i coure durant 30 minuts a foc lent tapant l'olla. Deixar refredar la sopa i condimentar-la amb sal i pebre.
-
PAS 3
Amb l'ajuda d'un robot de cuina, liquar la crema afegint-hi la nata. Passar-la per un colador xinès fins que quedi fina. Servir-la tèbia decorada amb tires de pell de taronja i el pebre negre acabat de moldre per sobre.