Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
Com fer CREMA NORUEGA AMB SALMÓ FUMAT
-
PAS 1
Posar a escalfar El Caldo de Pescado Gallina Blanca i afegir-hi el porro, la ceba, el llorer, la pastanaga, el gra d’all i uns grans de pebre. Tapar i deixar-ho bullir durant uns 30 minuts a foc lent. Colar-ho i reservar.
-
PAS 2
Escalfar la mantega en una cassola i saltar les patates, prèviament pelades i tallades a quadradets petits. Ofegar-les fins que agafin una mica de color. Regar-ho amb el brou i deixar-ho bullir a foc lent fins que les patates estiguin cuites.
-
PAS 3
Afegir-hi la nata i sal pebrar-ho. Coure-ho 5 minuts més. Retirar-ho, triturar-ho a la batedora amb el salmón fumat, deixant unas tires fines per a adornar. Decorar amb cibulet i les tires de salmó fumat.