SALMÓ FUMAT AMB SALSA TÀRTARA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer SALMÓ FUMAT AMB SALSA TÀRTARA

  • PAS 1

    Escalfar els ous en aigua molt calenta amb una mica de sal i unes gotes de vinagre durant uns 30 segons. Refredar-los en aigua amb gel.

  • PAS 2

    En un altre pot amb aigua i sal escaldar les cebes tendres ràpidament i refrescar-les amb aigua i gel.

  • PAS 3

    Muntar dos daus grans de salmó fumat al mig del plat i a continuació posar-hi les cebes tendres, els ous de guatlla, els cogombrets tallats a làmines, les tàperes senceres i uns ous de salmó. Amanir-ho generosament amb oli d'oliva on desfarem les Esencias de Ajo y Perejil i les herbes fresques.

  • PAS 4

    És aconsellable servir-lo amb torrades acabades de fer.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online