CREMA TORRADA AL GRUYÈRE

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CREMA TORRADA AL GRUYÈRE

  • PAS 1

    Rascar les pastanagues a sota l'aixeta i partir-les en dos, pelar i rentar els porros i tallar-los a trossos grans. Pelar els naps i rentar les fulles d'api. Posar aquestes verdures al Caldo de Verdures Gallina Blanca i fer-les bullir 1/2 hora a foc mig, afegint-hi el comí quan arranqui a bullir. Colar i reservar el caldo.

  • PAS 2

    En una cassola posar les farines i torrar-les lleugerament durant un minut remenant amb una cullera. Retirar del foc i afegir-hi la mantega a trossets, barrejant molt bé a mesura que es vagi fonent. Afegir-hi el caldo de les verdures a poc a poc, posant un altre cop al foc perquè no es formin grumolls i remenant amb unes varilles. Condimentar amb sal i nou moscada al gust i deixar coure a foc molt lent durant 20 minuts, un cop comenci a bullir.

  • PAS 3

    Passat aquest temps, tamisar la cream si fós necessari (ha de quedar fina però una mica espessa). Escalfar-la un altre cop abans de servir-la i presentar-la en bols de fang amb el formatge ratllat per sobre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online