Ingredients
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
Com fer CREMA TORRADA AL GRUYÈRE
-
PAS 1
Rascar les pastanagues a sota l'aixeta i partir-les en dos, pelar i rentar els porros i tallar-los a trossos grans. Pelar els naps i rentar les fulles d'api. Posar aquestes verdures al Caldo de Verdures Gallina Blanca i fer-les bullir 1/2 hora a foc mig, afegint-hi el comí quan arranqui a bullir. Colar i reservar el caldo.
-
PAS 2
En una cassola posar les farines i torrar-les lleugerament durant un minut remenant amb una cullera. Retirar del foc i afegir-hi la mantega a trossets, barrejant molt bé a mesura que es vagi fonent. Afegir-hi el caldo de les verdures a poc a poc, posant un altre cop al foc perquè no es formin grumolls i remenant amb unes varilles. Condimentar amb sal i nou moscada al gust i deixar coure a foc molt lent durant 20 minuts, un cop comenci a bullir.
-
PAS 3
Passat aquest temps, tamisar la cream si fós necessari (ha de quedar fina però una mica espessa). Escalfar-la un altre cop abans de servir-la i presentar-la en bols de fang amb el formatge ratllat per sobre.