OUS EN TORRADA

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer OUS EN TORRADA

  • PAS 1

    Untar 6 flameres amb mantega. Col.locar dins de cadascuna un ou sencer i salpebrar-los.

  • PAS 2

    Posar un fons d'aigua bullint a la safata del forn. Col.lcoar a sobre les flameres, cobertes amb paper d'alumini i coure al forn a 180ºC durant 5 minuts, fins que cuallin les clares, però amb els rovells tous (bany Maria).

  • PAS 3

    Tallar les llesques de pa en cercles del tamany de la boca de les flameres i fregir en oli calent (també es poden torrar a la torradora). Escórrer i reservar.

  • PAS 4

    Elaborar Mi Salsa Beixamel seguint les instrucciones del sobre. Apartar 3 dl d'aquesta salsa i barrejar-la a la paella amb el vi i el bacon prèviament daurat i el Tomàquet Fregit Gallina Blanca. Abocar els ous a sobre de les torrades de pa fregit i cobrir amb aquesta salsa en el mateix moment de servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online