Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
Com fer OUS EN TORRADA
-
PAS 1
Untar 6 flameres amb mantega. Col.locar dins de cadascuna un ou sencer i salpebrar-los.
-
PAS 2
Posar un fons d'aigua bullint a la safata del forn. Col.lcoar a sobre les flameres, cobertes amb paper d'alumini i coure al forn a 180ºC durant 5 minuts, fins que cuallin les clares, però amb els rovells tous (bany Maria).
-
PAS 3
Tallar les llesques de pa en cercles del tamany de la boca de les flameres i fregir en oli calent (també es poden torrar a la torradora). Escórrer i reservar.
-
PAS 4
Elaborar Mi Salsa Beixamel seguint les instrucciones del sobre. Apartar 3 dl d'aquesta salsa i barrejar-la a la paella amb el vi i el bacon prèviament daurat i el Tomàquet Fregit Gallina Blanca. Abocar els ous a sobre de les torrades de pa fregit i cobrir amb aquesta salsa en el mateix moment de servir.