CREPES DE CRANC

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CREPES DE CRANC

  • PAS 1

    Batre els ingredients dels creps en un robot de cuina fins aconseguir una massa fina i lleugera. Posar una paella antiadherent al foc untada (posar 20 gr de mantega embolicada en un tovalló de paper i fregar-lo pel fons de la paella). Afegir-hi un cassó de crema i retirar la que sobri, tombant una mica la paella per abocar la massa sobrant al cassó. Anar fent creps ben fines. Reservar-les tapades amb flim.

  • PAS 2

    Barrejar el cranc i la mozzarella en un bol i remenar molt bé. Pelar i picar el porro en juliana molt fina i afegir-lo a la barreja anterior. Rentar els tomàquets i tallar-los a rodanxes fines. Salar-los una mica i condimentar-los amb Avecrem Fines Herbes.

  • PAS 3

    Omplir cada crep amb la barreja anterior, posant unes rodanxes de tomàquet per sobre. Posar una petita nou de mantega i embolicar-les com un mocador, dfent triangles o rectangles. Escalfar una paella amb una mica d'oli o mantega i anar-hi passant les creps a foc molt suau, tapant-les, fins que es daurin pels dos costats i estiguin una mica cruixents. Servir ben calentes.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online