CRUIXENTS DE POLLASTRE I AMETLLES

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CRUIXENTS DE POLLASTRE I AMETLLES

  • PAS 1

    Pelar les cebes i rentar-les. Tallar-les a rodanxes fines i posar-les en una cassola amb una mica d'oli i coure-les a foc suau. Salar-les una mica i tapar-les.

  • PAS 2

    Treure la pell del pollastre i condimentar-lo amb Avecrem Caldo de Pollastre. Sofregir amb la resta d'oli en una paella per a treure'n el greix, donant-li la volta fins que estigui una mica daurat. Tapar-lo deu minuts perquè s'acabi de fer per dins.

  • PAS 3

    Barrejar les ametlles amb el sucre i la canyella en un plat. Arrebossar cada cuixa de pollastre vàries vegades amb aquesta barreja. Estendre la ceba tendra en una safata de forn i posar-hi a sobre les cuixes.

  • PAS 4

    Gratinar al forn durant 10 o 15 minuts fins que estiguin ben cruixents. Servir acompanyats d'un puré de poma.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online