POLLASTRE AMB SALSA D'AMETLLES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer POLLASTRE AMB SALSA D'AMETLLES

  • PAS 1

    En una paella amb oli daurar lleugerament les ametlles i reservar. Enfarinar els trossos de pollastre previament assaonats amb Avecrem Caldo de Pollastre. Sofregir i reservar.

  • PAS 2

    Ofegar la ceba, afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i el pessic de sucre, remenar bé afegir-hi el conyac i deixar evaporar. Afegir la barreja d'herbes: orenga, canyella, pebre mòlt, farigola, alfàbrega i pebre vermell. Barrejar-ho tot bé.

  • PAS 3

    Afegir les panses. Abocar un got d'aigua a la salsa. Afegir el pollastre. Tancar a l'olla súper ràpida i esperar que pugi la vàlvula. Comptar 3 minuts més i apagar. A l'olla exprés normal serien 5 minuts i una mica més d'aigua.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online