CUSCÚS VEGETAL

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CUSCÚS VEGETAL

  • PAS 1

    Posar en remull els cigrons 12 hores abans. Escórre'ls i cobrir-los d'aigua. Posar l'olla al foc i quan comenci a bullir abocar-hi l'aigua i tornar-los a cobrir, treient-ne l'escuma quan sigui necessari. Mentres, tallar la coliflor en arbrets i treure'n el tronc. Pelar i tallar a daus la carbassa. Rascar les pastanagues i els naps i tallar-les a rodanxes d'un dit. Finalment, rentar els carbassons, retirar els extrems i treure'n la pell amb un pelador deixant-los a ratlles blanques i verdes. Tallar-los a rodanxes de dos dits de gruix. Reservar les verdures fins que els cigrons estiguin tendres.

  • PAS 2

    Pelar i picar la ceba a rodanxes fines. En una paella amb un raig d'oli, guisar durant una hora les panses i les prunes senceres a foc lent i tapant la paella. Condimentar amb un pessic d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal.

  • PAS 3

    Afegir les pastanagues i el nap al caldo. Condimentar amb les espècies i salar. Quan hagi bullit cinc minuts afegir-hi la resta de verdures i coure fins que estiguin tendres, durant uns 10-15 minuts. Escalfar el cuscús, si fem servir el preparat, o coure'l al vapor mullant-lo tota l'estona amb els dits perquè s'espongi. Quan estigui ben cuit s'hi afegeix la mantega i una mica de sal, esperant que es fongui per sobre. Servir en una safata el cuscús al centre i col.locar amb cura totes les verdures al voltant. Regar amb un rajolí del caldo i servir. S'acompanya d'unes cebes dolces en un bol apart.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online