Ingredients
Com fer DOLÇ DE CARBASSA
-
PAS 1
Pelar la carbassa i retirar les llavors. Tallar a trossos irregulars i i posar-los en una cistella a coure el vapor fins que s'estovin del tot. Llavors reduir-los a puré passant-la per un colador xinès o un passapurés.
-
PAS 2
Posar el puré de carbassa amb el sucre i la llet en un pot, a foc suau. Afegir un pessic de sal, la ratlladura de de taronja i deixar coure fins que la cema comenci a agafar-se al pot (remenar amb una cullera de fusta). Retirar la crema a un plat i deixar-la refredar.
-
PAS 3
Omplir les crestes amb una petita pordció de carbassa. Doblegar-les i segellar-les amb una forquilla. Escalfar oli en una paella i anar fregint les cestes pels dos costats.
-
PAS 4
Escórrer a sobre de paper absorvent i escampar-hi per sobre força sucre glas i canyella.