EL MEU ARRÒS AMB LLET CONDENSADA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer EL MEU ARRÒS AMB LLET CONDENSADA

  • PAS 1

    Posar en una olla el litre de llet amb els tronquets que canyella i la pell de llimona. Bullir i afegir-hi l'arròs. Coure a foc suau durant uns 15 minuts.

  • PAS 2

    No deixar de remenar, perquè no s'enganxi. Un cop fet això, treure els troncs de canyella i les pells de llimona. Afegir-hi el sobret de sacarina i la llet condensada. Remenar bé perquè es barregi tot i apujar el foc. Tenir uns 5 minuts a foc fort sense deixar de remenar. Apartar del foc i servir en porcions individuals o una de gran. Quan estigui fred posar a la nevera i abocar-hi la canyella en pols per sobre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online