ENSALADILLA DE CRANC I ENDÍVIES

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer ENSALADILLA DE CRANC I ENDÍVIES

  • PAS 1

    Barrejar la maionesa en un bo amb la mostasa, el iogurt i el tabasc. Picar la part blanc del porro molt fi i afegir-lo a la crema anterior. Condimentar amb Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal.

  • PAS 2

    Esmicolar el cranc i afegir-lo a la maionesa. Tallar els tomàquets en quatre i barrejar-los amb la maionesa, també, remenant amb dues culleres.

  • PAS 3

    Desfullar les endívies i posar-les al voltant d'una safata alternant els dos colors. Omplir el centre amb una mica d'amanida de cranc i decorar amb els ous de guatlla oberts al centre. Decora amb el ciboulet per sobre i regar amb oli d'oliva extra.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online