ESPÀRRECS FARCITS DE SALMÓ

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer ESPÀRRECS FARCITS DE SALMÓ

  • PAS 1

    Coure els espàrrecs en aigua amb 2 pastilles d'AVECREM VERDURES. Deixar-los al dente. Obrir els espàrrecs extra gruixuts per la meitat i posar-hi a dins el salmó fumat a tires. Llavors s'arrebossa primer en farina i després en ou.

  • PAS 2

    Abocar-hi una mica de pebre blanc per sobre i fregir-los en una paella amb oli abundant i calent. Quan estiguin fregits es treuen i es posen en un plat. A continuació es fa la salsa tàrtara.

  • PAS 3

    Per a fer la salsa: Barrejar a la maionesa (casolana o de compra) les tàperes ben picades, el cogombret ben picat i l'ou també ben picat. Remenar bé.

  • PAS 4

    Posar-ho tot al plat i ja es pot menjar.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online