GELOSIA DE MANGO

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer GELOSIA DE MANGO

  • PAS 1

    Descongelar la massa de pasta de full. Mentres, pelar i tallar el mango a llsques fines. Fondre la mantega amb el sucre i saltar lleugerament les llesques de mango. Retirar i deixar refredar. Colar la confitura i reservar-la.

  • PAS 2

    Estendre la pasta de full en dos rectangles iguals. Posar-ne un a sobre la placa del forn i estendre-hi per sobre la confitura amb una espàtula deixant un marge de 2 centímetres. Posar-hi a sobre el mango i per sobre d''aquest el coco ratllat. Pinzellar el marge amb aigua.

  • PAS 3

    Doblegar el segon rectangle i fer-hi talls regulars amb el ganivet sense arribar a tallar els extrems. Desdoblegar i cobrir amb aquesta massa el rectangle de confitura. Pressionar i fer unes ondes decoratives a les vores. Pinzellar amb la nata i decorar amb sucre. Coure al forn a 200ºC durant 20 o 25 minuts.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online