GRATINAT DE PORROS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Informació nutricional

  • Energia

    323,37kcal

  • Hidrats

    43,70g

  • Proteïnes

    14,75g

  • Greixos

    41,55g

Com fer GRATINAT DE PORROS

  • PAS 1

    Ofegar en una mica de mantega els porros tallats a trossets. Afegir els xampinyons a làmines. Assaonar amb Avecrem Caldo de Pollo Granulado i fregir durant uns minuts.

  • PAS 2

    Afegir la salsa de tomàquet, empolsar amb julivert i orenga i deixar coure uns minuts més.

  • PAS 3

    Preparar el puré de patates i estendre'n la meitat en una safata de forn. A sobre posar el preparat de porros i cobrir amb la resta de puré. Empolsar amb el formatge ratllat i gratinar al forn.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online