HAMBURGUESES DE SOJA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer HAMBURGUESES DE SOJA

  • PAS 1

    Remullar els grans de soja durant unes 12 hores. Coure'ls en una paella tapada durant 25 minuts a foc lent, amb una mica d'oli i l'orenga. Escórrer i triturar. Afegir-ho el sofregit de ceba daurat en oli o mantega.

  • PAS 2

    A la massa que s'obtingui afegir-hi una cullerada de Sazonador Avecrem Ajo y Perejil. Barrejar bé, afegint-hi la llet que calgui. Amb aquesta massa, fer les "hamburgueses", fent servir la farina per a unir. Es poden daurar a la planxa, fregir-les o ofegar-les a la paella. Servir-les a sobre de rodanxes de tomàquet.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online