LLOBARRO AMB TINTA DE CALAMAR I CARBASSÓ

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer LLOBARRO AMB TINTA DE CALAMAR I CARBASSÓ

  • PAS 1

    Treure les escates i les tripes al peix i netejar-lo amb un raig d'aigua. Tallar-lo a filets i treure'ls les espines. Tot això se li pot demanar al peixater. Fer un sofregit amb les cebes picades en una cassola amb un bon raig d'oli. Quan estigui ben cuita, separar-la en dues meitats, cadascuna en una cassola diferent.

  • PAS 2

    En una de les cassoles afegir el pebrot picat i coure'l uns 10 minuts. Afegir-hi la tinta de calamar i la meitat del Caldo de Pescado Gallina Blanca. Deixar bullir 5 minuts, triturar-ho, rectificar de sal i passar pel colador xinès. A l'altra cassola afegir els dos carbassons tallats a rodanxes sense pelar i una patata pelada i tallada petita. Sofregir lentament uns 10 minuts. Afegir-hi l'altra meitat de Caldo de Pescado Gallina Blanca i coure uns 30 minuts. Salar, triturar i passar pel colador xinès.

  • PAS 3

    Tallar el tercer carbassó a dauets petits i saltar-lo en una paella amb oli, sal i pebre uns 3 minuts. Tallar els filets de llobarro en supremes, salpebrar-los i cuinar-los en una paella antiadherent amb un fil d'oli, començant per la part de la carn (que quedi cruixent). Servir amb les dues salses i el carbassó saltat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online