Ingredients
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
Com fer LLOBARRO AMB TINTA DE CALAMAR I CARBASSÓ
-
PAS 1
Treure les escates i les vísceres al peix i netejar-lo amb un raig d'aigua. Tallar-lo a filets i retirar-li les espines. Això ho pot fer el peixater. Fer un sofregit amb les cebes picades en una cassola amb un bon raig d'oli. Quan estigui ben cuit separar en dues meitats, posant-ne una en una cassola diferent.
-
PAS 2
En una de les cassoles abocar el pebrot picat i cuinar-lo uns minuts. Afegir-hi la tinta de calamar i la meitat del Caldo de Pescado Gallina Blanca. Deixar bullir 5 minuts, triturar, rectificar de sal i passar pel colador xinès. A l'altra cassola afegir dos dels carbassons tallats a rodanxes sense pelar i una patata pelada i tallada petita. Sofregir lentament uns 10 minuts. Afegir-hi l'altra meitat de Caldo de Pescado Gallina Blanca i coure uns 30 minuts. Salar, triturar i passar pel colador xinès.
-
PAS 3
Tallar el tercer carbassó a dauets petits i saltar-lo en una paella amb oli, sal i pebre uns 3 minuts. Tallar els filets de llobarro en supremes, salpebrar-los i cuinar-los en una paella antiadherent amb un fil d'oli, començant per la part de la pell (mirant que l'interior quedi sucós). Servir amb les dues salses i el carbassó saltat.