LLUÇ A LA SALSA DE VERDURES

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer LLUÇ A LA SALSA DE VERDURES

  • PAS 1

    Coure les gambes i reservar l'aigua de la cocció. Tallar en rodanxes fines les pastanagues i els porros.

  • PAS 2

    Afegir aigua a la de la cocció de les gambes fins a fer un litre. Afegir-hi l'AVECREM PEIX -30% de sal. Coure en aquest caldo la pastanaga i els porros. Un cop cuits passar-los per la batedora i fer una salsa fina.

  • PAS 3

    Enfarinar les rodanxes de lluç i fregir-les lleugerament en oli. Col.locar en una safata de fang.

  • PAS 4

    Afegir la salsa de pastanaga i porro i deixar coure 2 mintus. Segons abans de retirar del foc afegir-hi les gambes i decorar-ho amb alfàbrega i julivert.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online