MUSCLOS FARCITS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer MUSCLOS FARCITS

  • PAS 1

    Netejar molt bé els musclos fregant les closques amb un ganivet esmolat per a eliminar-ne les adherències. Rentar-los en aigua vàries vegades i escórre'ls. Posar els musclos en una cassola de fons gruixut amb el vi blanc. Tapar la cassola i bullir el musclos a foc viu perquè s'obrin. Retirar-los de la cassola i colar el caldo de la cocció.

  • PAS 2

    Escalfar la meitat de l'oli en una cassola i ofegar-hi uns minuts els alls i la ceba, pelats i picats fins, sense deixar que agafin color. Afegir-hi el caldo dels musclos, el julivert fresc picat, una pastilla d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal esmicolada i un pessic de pebre al gust. Coure a foc lent durant 10 minuts. Retira del foc i reservar.

  • PAS 3

    Escalfar l'oli sobrant i ofegar-hi les escalunyes, afegir-hi el tomàquet natural a daus i saltar-lo perquè perdi l'aigua. Afegir-hi les tàperes i les olives tallades a trossos. Salpebrar. Bullir i treure del foc. Separar una de les closques dels musclos, farcir-les amb la preparació de tomàquet i posar-les a la cassola de la salsa. Bullir un moment, retirar del foc i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online