Ingredients
Com fer PA DE PESSIC AL LICOR DE POMA
-
PAS 1
Batre els ous amb el sucre amb l'ajut d'unes varilles elèctriques fins a deixar-los escumosos. Fondre lleugerament la mantega i afegir-la als ous sense deixar de batre suaument. Tamisar les farines amb el bicarbonat i el llevat sobre la barreja, a poc a poc, alternant-ho amb la llet a cullerades. Deixar reposar la barreja 10 minuts.
-
PAS 2
Engrassar i enfarinar un motllo mitjà en forma de corona. Pelar i partir les pomes a quarts, treure'n les llavors i partir-les en grills. Abocar-hi la canyella en pols per sobre. Cobrir el fons amb una mica de crema i una capa de poma. Repetir la operació fins acabar amb les pomes. Coure al forn a 200ºC (protegint el pa de pessic amb paper d'alumini perquè no es ressequi) durant 45 minuts aproximadament. Llavors retirar del forn i deixar refredar dins el motllo.
-
PAS 3
Posar el sucre glas en un bol, afegir-hi el suc de llimona i remenar ràpidament amb una cullera o unes varilles fins aconseguir uns crema blanquinosa.Treure del motllo i col.locar a sobre la safata.
-
PAS 4
Cobrir amb el bany blanc deixant-ho caure des del centre del pa de pessic i decorar-lo amb una juliana fina o encenalls de pela de llimona.