PA DE PESSIC " ANITO"

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer PA DE PESSIC " ANITO"

  • PAS 1

    Batre els rovells amb el sucre fins que la barreja quedi molt cremosa.

  • PAS 2

    Afegir sis barretes de xocolata (150 gr), 100 gr de mantega, les nous mòltes i el llevat, tot fdos i barrejat al bany Maria.

  • PAS 3

    Afegir les clares muntades a punt de neu. Abocar la barreja final en un motllo enfarinat i coure'l a foc mig (no molt fort) durant 30 minuts aproximadament. Per a mirar si està fet, del mig es pot punxar amb un escuradents. Si surt net és que està ben fet.

  • PAS 4

    Per a la cobertura de xocolata: Escalfar la nata fins que comenci a bullir i fora del foc afegir-hi 4 barretes de xocolata tallada a trossos (100 gr) i 50 gr de mantega. Batre-ho fins obtenir una crema homogènia. Cobrir el pa de pessis i deixar a la nevera fins que la cobertura estigui dura.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online