PASTÍS DE CARXOFES

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Informació nutricional

  • Energia

    367,44kcal

  • Hidrats

    22,76g

  • Proteïnes

    28,60g

  • Greixos

    48,64g

Com fer PASTÍS DE CARXOFES

  • PAS 1

    Bullir 10 minuts les carxofes tallades a grills junt amb l'Avecrem Caldo de Pollo esmicolat. Escórrer-les i ofegar-les amb els alls i el julivert picats. Treure la crosta al pa i remullar-lo amb la llet. Aixafar-lo i afegir-lo als ous batuts condimentats amb l'altra pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolada.

  • PAS 2

    Afegir-hi les carxofes, el formatge ratllat i la crema de llet i barrejar bé. Untar un motllo rectangular i omplir-lo amb aquesta preparació. Coure al forn preescalfat al bany Maria durant uns 40 minuts. Treure del motllo i cobrir amb el Tomate Frito Gallina Blanca una mica calent i el pernil dolç.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online