Patates, sèpia i pèsols

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer Patates, sèpia i pèsols

  • PAS 1

    En una olla alta amb un rajolí d'oli, sofregir lleugerament els alls picats. Afegir el tomàquet tallat a trossos i deixar sofregir durant uns minuts. Afegir la sèpia neta i tallada a daus. Deixar coure tapat perquè sui i es cogui en el seu suc. Mentrestant, pelar les patates i trossejar-les.

  • PAS 2

    Quan la sèpia estigui gairebé feta afegir les patates, aigua calenta fins a cobrir-les i la pastilla d' Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal. Deixar coure lentament. A mitja cocció, incorporar els pèsols i seguir cuinant.

  • PAS 3

    Mentrestant, elaborar una picada amb un parell de dents d'all, les fulles de julivert, les ametlles torrades i la galeta. Diluir-la amb el suc de cocció i afegir a la cassola. Rectificar de sal i retirar del foc.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online