PITS DE POLLASTRE AL PEBRE VERD

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    456,01kcal

  • Hidrats

    9,51g

  • Proteïnes

    30,09g

  • Greixos

    60,40g

Com fer PITS DE POLLASTRE AL PEBRE VERD

  • PAS 1

    Picar els alls ben fins, barrejar-los amb el vi i macerar-hi els pits de pollastre durant 2 hores.

  • PAS 2

    Fregir el pollastre en una mica d'oli, afegir-hi la farina i torrar-la una mica, condimentar amb la pastilla d'Avecrem Pollo i abocar-hi el vi de la maceració.

  • PAS 3

    Deixar coure per a espessir la salsa. Afegir-hi dues cullerades de pebre verd i coure 5 minuts més. Servir amb patates fregides.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online