POLLASTRE A LA BASE

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer POLLASTRE A LA BASE

  • PAS 1

    Aixafar la pastilla d'Esencias de Tomillo y Romero Gallina Blanca amb una forquilla i barrejar-la amb un parell de culleres d'oli.

  • PAS 2

    Untar bé el pollastre i deixar-lo macerar un parell d'hores.

  • PAS 3

    Enfarinar el pollastre i fregir-lo una mica.

  • PAS 4

    Posar-lo en una cassola de fang i cobrir-lo amb la Base para Cocinar de Pollo de Gallina Blanca, en la que haurem barrejat l'ametlla picada.

  • PAS 5

    Tapar i deixar coure lentament mitja hora i ja estarà a punt. Si calgués pequè queda una mica sec, afegir-hi una mica d'aigua durant la cocció.

  • PAS 6

    Emplatar i decorar amb les ametlles crues.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online