POMES SALTADES SOBRE BASE DE NATILLES

  • 20-40
  • Fácil
  • 6

Ingredients

Com fer POMES SALTADES SOBRE BASE DE NATILLES

  • PAS 1

    Rentar i pelar les pomes. Tallar-les a quarts i treure'n les llavors. En una paella escalfar a intensitat mitja la mantega amb la vainilla. Afegir-hi els quarts de poma, escampar-hi el sucre morè per sobre, uns 5 minuts aproximadament. Afegir-hi el suc de llimona, les panses i la canyella. Tapar i deixar coure uns altres 5 minuts. Retirar i reservar el líquid de la cocció.

  • PAS 2

    Preescalfar al forn a 200ºC. Untar amb oli de 4 a 6 motllos, segons la mida que tinguin. Posar-hi una primera capa de natilles. Afegir-hi una quarts de poma amb algunes panses, banyar amb una mica més de natilles i afegir-hi una mica del líquid resultant de la cocció de les pomes. Decorar amb les ametlles laminades.

  • PAS 3

    Gratinar fins que comencin a daurar-se les ametlles, uns 5 minuts. Servir calent o tebi, afegint-hi una petita quantitat de natilles freda a sobre de tot. Fotos de la preparació i més receptes disponibles a http://platoypostre.blogspot.com

  • PAS 4

    NATILLES INGREDIENTS: 1 lt de llet 4 rovells d'ou 2 cullerades de farina de blat de moro Canyella (branca) Pell de llimona 200 gr de sucre PREPARACIÓ: En una olla escalfar a foc mig-alt la llet amb la canyella i la pell de llimona. En un altra bol barrejar el sucre, els rovells d'ou i la farina de blat de moro. Quan comenci a bullir la llet retirar la canyella i la pell de llimona i afegir-hi la barreja dels rovells. Abaixar la intensitat de la calor a foc mig i remenar constantement, fins que la barreja quedi espessa.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online