POLLASTRE A LA CERVESA

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer POLLASTRE A LA CERVESA

  • PAS 1

    Pelar i picar la ceba. Retirar tot el greix que pugin tenir els pits de pollastre i tallar-los a daus. Pelar les patates, tallar-les a dauets i fregir-les en una paella amb força oli ben calent. Deixar-les escórrer sobre un paper de cuina absorbent, condimentar-les amb un pessic d'Avecrem Caldo de Pollo i reservar-les.

  • PAS 2

    Escalfar tres cullerades d'oli en una paella ampla i ofegar-hi la ceba picada a foc lent durant 12 miunuts, fins que quedi ben confitada. Afegir-hi els daus de pollastre i deixar-los coure fins que comencin a canviar de color.

  • PAS 3

    Afegir-hi la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolada i remenar perquè quedi tot ben barrejat. Abocar-hi la cervesa i deixar coure a foc mig durant uns 15 minuts. Escampar-hi per sobre el ciboulet picat i servir ben calent amb la guarnició de daus de patates fregides.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online