POLLASTRE A LA CERVESA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer POLLASTRE A LA CERVESA

  • PAS 1

    Abocar un raig d'oli en una cassola i deixar que s'escalfi. Després posar el pollastre en una cassola deixant-lo fins que estigui daurat. Mentres, exprémer una llimona, treure'n els pinyols i reservar-lo.

  • PAS 2

    Quan el pollastre estigui daurat abocar-hi el suc de llimon, condimentar amb l'Avecrem Caldo de Pollastre Granulat i abocar-hi l'ampolleta de cervesa sencera.

  • PAS 3

    Després tapar la cassola i quan comenci a bullir abaixar el foc al mínim, deixar coure uns 40 minuts (15 minuts en una olla exprés).

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online