POLLASTRE AMB LLAGOSTA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer POLLASTRE AMB LLAGOSTA

  • PAS 1

    Tallar la llagosta a trossos grans. Netejar el pollastre i tallar-lo en uns 8-10 trossos. Condimentar-lo amb Avecrem Caldo de Pollo i pebre. Ofegar-lo en una cassola amb oli d'oliva i retirar-lo quan agafi color.

  • PAS 2

    En el mateix oli afegir el sofregit de ceba i les herbes aromàtiques. Quan estigui daurada la ceba, afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i deixar-ho coure durant uns 10 minuts. Afegir-hi la llagosta, fregir-la uns minuts i flambejar-la amb el brandy.

  • PAS 3

    Afegir-hi el pollastre, abocar-hi el vi, tapar-ho i deixar-ho coure 20 minuts. Regar amb una mica de Caldo de Pollo Galina Blanca. Uns minuts abans d'acabar la cocció, afegir-hi la picada amb el safrà, l'all, les ametlles, les avellanes i la xocolata, picat tot junt.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online