POLLASTRE AMB SAMFAINA

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer POLLASTRE AMB SAMFAINA

  • PAS 1

    Abocar força aigua en una cassola i posar abullir. Fer uns talls en creu als tomàquets i escaldar-los en aquesta aigua buñlint durant 1 minut. Escórre'ls, refrescar-los amb aigua freda i pelar-los. Partir-los per la meitat, treure'ls les llavors i picar-los.

  • PAS 2

    Pelar els alls i tallar-los a trossos. Tallar l'albergínia a daus petits. Eliminar les llavors dels pebrots vermells i verds i tallar-los a trossos. Pelar del cebes i tallar-les a rodanxes fines. Escalfar l'oli d'oliva en una cassola. Afegir-hi els trossos de pollastre, salpebrar-los i fregir-los per tots els costats. Retirar-los de la cassola i reservar-los en un plat.

  • PAS 3

    En el mateix oli ofegar les cebes, els pebrots, els dents d'all i l'albergínia, a foc mig, fins que estiguin tendres, remenant-los de tant en tant. Afegir-hi els tomàquets picats i continuar la cocció durant 10 minuts. Afegir a la cassola les fulles de llorer i els trossos de pollastre, cobrir-ho tot amb el Caldo de Pollo Gallina Blanca i bullir-ho. Tapar el recipient i coure a foc lent durant 1 hora aproximadament, fins que el pollastre estigui tendre. Abans de servir, treure el llorer.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online