POLLASTRE AMB SAMFAINA

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer POLLASTRE AMB SAMFAINA

  • PAS 1

    Abocar força aigua en una cassola i posar abullir. Fer uns talls en creu als tomàquets i escaldar-los en aquesta aigua buñlint durant 1 minut. Escórre'ls, refrescar-los amb aigua freda i pelar-los. Partir-los per la meitat, treure'ls les llavors i picar-los.

  • PAS 2

    Pelar els alls i tallar-los a trossos. Tallar l'albergínia a daus petits. Eliminar les llavors dels pebrots vermells i verds i tallar-los a trossos. Pelar del cebes i tallar-les a rodanxes fines. Escalfar l'oli d'oliva en una cassola. Afegir-hi els trossos de pollastre, salpebrar-los i fregir-los per tots els costats. Retirar-los de la cassola i reservar-los en un plat.

  • PAS 3

    En el mateix oli ofegar les cebes, els pebrots, els dents d'all i l'albergínia, a foc mig, fins que estiguin tendres, remenant-los de tant en tant. Afegir-hi els tomàquets picats i continuar la cocció durant 10 minuts. Afegir a la cassola les fulles de llorer i els trossos de pollastre, cobrir-ho tot amb el Caldo de Pollo Gallina Blanca i bullir-ho. Tapar el recipient i coure a foc lent durant 1 hora aproximadament, fins que el pollastre estigui tendre. Abans de servir, treure el llorer.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online