POLLASTRE GUISAT

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer POLLASTRE GUISAT

  • PAS 1

    Daurar la cansalada viada tallada a trossets en una cassola amb oli calent.

  • PAS 2

    Afegir-hi el pollastre i daurar-lo bé junt amb l'all sencer.

  • PAS 3

    Afegir-hi la ceba a trossos. Ofegar-ho tot junt i regar-ho amb el vi.

  • PAS 4

    Quan hagi evaporat una mica afegir-hi els pebrots a tires amb el seu suc i el pot de Tomate Frito Gallina Blanca.

  • PAS 5

    Condimentar amb sal.

  • PAS 6

    Tapar la cassola i abaixar el foc. Coure durant 20 minuts.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online