QUICHE LORRAINE

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Pollo -30% de Sal

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer QUICHE LORRAINE

  • PAS 1

    Desemmotlla i serveix fred o calent, acompanyat d’unes fulles de canonges.

  • PAS 2

    En una paella, fregeix el bacó fumat tallat a daus petits fins que estigui cruixent. Escorre l’excés de greix i reserva’l.

  • En un bol, posa els ous, la crema de llet i la llet

    PAS 3

    En un bol, posa els ous, la crema de llet i la llet, i remou enèrgicament. Condimenta al gust amb sal, pebre i nou moscada.

  • Preescalfa el forn a 250º

    PAS 4

    Preescalfa el forn a 250o. Col•loca la massa brisa en un motlle per a pastissos i punxa tota la superfície amb una forquilla. Disposa el bacó sobre la massa i a continuació aboca-hi pel damunt la barreja. Empolvora-hi el formatge ratllat per sobre.

  • PAS 5

    Introdueix el motlle al forn durant 30 minuts.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online