Quiche Lorraine de pasta brisa

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Informació nutricional

  • Energia

    713kcal

  • Hidrats

    35.09g

  • Proteïnes

    29.64g

  • Greixos

    50.20g

  • Fibra

    1.13g

Com fer Quiche Lorraine de pasta brisa

  • PAS 1

    Es prepara una pasta brisa, posant la farina en un recipient i formant un volcà al centre, s’afegeix una mica de sal, 125 g de mantega trossejada i un ou, s’esmicola la barreja amb les mans i s’afegeixen, a poc a poc, les 3 cullerades d’aigua freda. Es deixa refredar la massa.

  • PAS 2

    Es retira la massa del frigorífic i s’aplana fins que tingui 2 cm de gruix, i amb ella es folra un motlle desmuntable, de 24 cm de diàmetre i de vora baixa, untat amb mantega i lleugerament enfarinat. Es punxa la superfície de la massa diverses vegades amb una forquilla, es cobreix la base amb paper d’alumini, es posen al damunt llegums secs i es cou al forn preescalfat a 200º C durant 12 o 15 minuts. Es retira del forn i es deixa refredar.

  • PAS 3

    A continuació, es daura el bacó amb mantega. Es retiren els llegums i el paper d’alumini de la cassoleta i s’estenen les tires de bacó i les làmines de formatge, ben repartides per sobre de la massa.

  • PAS 4

    Es baten els 4 ous, es barregen amb la nata i s’assaonen amb una mica d’Avecrem Caldo de Pollo Granulado, pebre i nou moscada. S’aboca aquest preparat sobre el bacó i el formatge, i s’introdueix de nou el motlle al forn preescalfat a 200º C. Es cou durant 30 minuts i se serveix calent

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Quiche lorraine de pasta brisa

Consells per cuinar ‘quiche lorraine’ de pasta brisa

Des de França, ens arriba una recepta que ha tingut molt d’èxit: la quiche lorraine de massa trencada. Aquesta recepta, que ha compartit amb nosaltres AnaV4596, té tots els ingredients clàssics d’una quiche lorraine: farina, nou moscada, formatge emmental, nata, bacó, ous i mantega. La quiche lorraine de pasta brisa és tot un clàssic de la cuina francesa i és molt fàcil i ràpida de preparar. Uns minuts al forn seran suficients per tenir-la llesta i poder-ne gaudir. Però la quiche que teniu aquí és només una de les moltes variants que existeixen. Podeu preparar una riquíssima quiche de verdures, o una quiche de carbassó, sense oblidar l’opció vegetariana. Segurament la quiche lorraine de massa trencada és un dels pastissos salats més populars, però per descomptat no és l’únic, i a GallinaBlanca.es en tenim moltíssims per triar. Tant si són de massa trencada com de full, són una forma original de presentar el menjar a taula. Que en gaudiu!

Truco destacado de la receta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online