QUICHE LORRAINE

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Informació nutricional

  • Energia

    550kcal

  • Hidrats

    34.19g

  • Proteïnes

    19.17g

  • Greixos

    37.18g

  • Fibra

    1.13g

Com fer QUICHE LORRAINE

  • Per fer la massa de la quiche,

    PAS 1

    Per fer la massa de la quiche, col•loca la farina en un bol i afegeix la mantega tallada a trossets petits, i treballa amb la punta dels dits esmicolant-ho fins que la barreja sembli sorra o pa ratllat. Llavors, afegeix el rovell i l’aigua. Treballa el just per unir els ingredients. Fes una bola i estira bé la massa, i folra el motlle de la quiche amb aquesta (és millor posar paper de forn al fons). Punxa el fons i les parets de la massa perquè no pugi durant l’enfornat i forneja-ho durant 10 minuts a 180ºC.

  • Barreja en un cassó la crema de llet, els ous sencers i el formatge ratllat,

    PAS 2

    Barreja en un cassó la crema de llet, els ous sencers i el formatge ratllat, un pessic d’Avecrem Caldo de Pollo i passa-ho tot per la batedora fins a obtenir una pasta líquida. Reparteix el bacó tallat a tires molt fines sobre la massa i aboca la pasta pel damunt d’això. Si prefereixes que el bacó es noti menys, també pots triturar-lo amb la resta d’ingredients.

  • Posa el motlle al forn a 200ºC durant 20-25 minuts

    PAS 3

    Posa el motlle al forn a 200ºC durant 20-25 minuts, vigilant que no es cremi la superfície. Comprova que estigui quallada punxant amb un escuradents. Desemmotlla quan estigui tèbia i serveix.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online