Ingredients
Com fer ROTLLES DE LLUÇ FARCITS
-
PAS 1
Preparar un sofregit amb la ceba, els pebrots i el carbassó tallats en juliana (un tros de cada; no cal massa farciment). Reservar-ho perquè es vagi refredant.
-
PAS 2
Aixafar una mica els filets de lluç i tallar-los per la meitat. Agafar un tros de paper film i pinzellar-lo amb una gota d'oli. Posar-hi a sobre un dels filets de lluç i condimentar-lo amb l'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal, unes gotes de llimona, una mica del sofregit i una gamba tallada per la meitat al llarg. Tancar amb l'ajuda del film transparent.
-
PAS 3
Fer un rotlle al més apretat possible i tancar-lo pels costats. Perforar el paper amb un escuradents un parell de vegades.
-
PAS 4
Posar-los en un recipient per a microones i posar-los de 400 a 550º durant 2 minuts. Mirar-los i su cal es va augmentant el temps de 1/2 minut en 1/2 minuts. Poden estar fets en 2 hores i 1/2.
-
PAS 5
Tallar un costat del paper i emplatar regant amb el suc que deixen anar. Es poden acompanyar d'amanida o pastanaga amanida i pebrots fregits.