ROTLLES DE LLUÇ FARCITS

  • 10-20
  • Media
  • 2

Ingredients

Com fer ROTLLES DE LLUÇ FARCITS

  • PAS 1

    Preparar un sofregit amb la ceba, els pebrots i el carbassó tallats en juliana (un tros de cada; no cal massa farciment). Reservar-ho perquè es vagi refredant.

  • PAS 2

    Aixafar una mica els filets de lluç i tallar-los per la meitat. Agafar un tros de paper film i pinzellar-lo amb una gota d'oli. Posar-hi a sobre un dels filets de lluç i condimentar-lo amb l'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal, unes gotes de llimona, una mica del sofregit i una gamba tallada per la meitat al llarg. Tancar amb l'ajuda del film transparent.

  • PAS 3

    Fer un rotlle al més apretat possible i tancar-lo pels costats. Perforar el paper amb un escuradents un parell de vegades.

  • PAS 4

    Posar-los en un recipient per a microones i posar-los de 400 a 550º durant 2 minuts. Mirar-los i su cal es va augmentant el temps de 1/2 minut en 1/2 minuts. Poden estar fets en 2 hores i 1/2.

  • PAS 5

    Tallar un costat del paper i emplatar regant amb el suc que deixen anar. Es poden acompanyar d'amanida o pastanaga amanida i pebrots fregits.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online