SALMÓ MARINAT

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer SALMÓ MARINAT

  • PAS 1

    Agafar un llom de salmó ben net i sense espines. Cobrir-lo pels dos costats amb una barreja de sal gruixuda i sucre (dues parts de sal per una de sucre), anet. Embolicar-lo fort amb film transparent. Posar-lo a la nevera durant 48 hores posant-hi a sobre una planxa de fusta que pesi una mica.

  • PAS 2

    Passat aquest temps, treure'l de la nevera i rentar-lo en aigua freda. Tot seguit posar-lo al congelador 15 minuts, tot just perquè s'endureixi una mica i es pugui tallar bé.

  • PAS 3

    Llavors es pot tallar a llenques fines i anar-les posant en alguna safata, alternant les capes de salmó amb oli de girasol i empolsar amb un pessic de Avecrem Peix esmicolat. Guardar a la nevera i anar treient a mesura que el necessitem.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online